5-årig bröllopsdag

Idag firar vi träbröllopsdag han och jag - vi har varit gifta i 5 år!! Nedan är en av mina absoluta favoritbilder från vår bröllopsfotografering...så mycket bus, glädje och kärlek i den bilden...älskart!
 
 
  (null)
 
 
Ja å ser man fotosekevensken där denna bild passar in i (nedan) så kan man inte annat än att le...så härliga bilder! Ren skär glädje - och kärlek!!  
 
 
 
Todeloo vänner!
 
FREDAG å inte vliken fredag som helst, det är vår bröllopsdag - tänk att vi idag för 5 år sen sa ja till varandra och att vi sen den dagen valt varandra om och om igen - varje dag! Tänk att vi firar 5 år som gifta...så underbart...ja å jag är sådär löjligt kär i Tomas ännu trots att vi varit tillsammans i över 10 år å varit gifta i 5 av dem...jag tycker att han är den finaste mannen som finns. Så omtänksam, varm, kärleksfull...ja å såååååå snygg att jag kan få lite fjärilar i magen när jag ser honom hoppa i sin kostym och åka mot kontoret. 
 
Det bästa med Tomas och vår kärlek är nog att han stöttar, respekterar och hejjar på mig i ALLT jag tar mig för och allt jag vill göra...han är min största hejjarklack i ALLT! Han lyssnar på mig och mina ideer och tar mina tankar och funderingar i åtanke...han tycker på riktigt att mina önskemål är precis lika viktiga som hans...ja å på samma sätt som han finns där så för mig så finns jag där för honom.Jag hejjar på honom i ALLT - Vi är nog ett jäkligt bra team Tomas och jag...det är lite han och jag mot världen. VI älskar att spenderat tid tillsammans och gör gärna allt möjligt ihop och finner glädjen i att umgås med varandra å jag tror det är en av nycklarna till att vi mår så bra tillsammans - att vi har roligt tillsammans! Å livet blir så mycket roligar när man har roligt tillsammans...
 
Men ja, det är klart att vi båda har våra sidor där vi inte är de mest härliga eller underbara att leva med men det gäller att kunna se förbi de där småsakerna och fokusera på vad som är viktigt...livet blir så mycket roligare då.
 
Underbara, älskade Tomas - GRATTIS på vår dag!! 
JAG ÄLSKAR DIG!!
 
 
Nedan har ni ett liiiitet bildregn från 23 februari 2013 - en kärlekens dag!
 
 
 
 
 
 
 
(null)
 
 
 
 
(null)
 
 
#1 - mammansprinsessor

Stort grattis och vilka underbara bilder så vacker du var:)

#2 - Anonym

Väldigt vackra bilder 😍

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!