1 arbetsdag kvar - sen VACAY !!!

Nu är det nära...semestern och sportlovet är snaaaaart här å det känns så skönt! Det sista jag gjorde idag var att skicka en uppdate på ett av projekten jag driver till min projektägare å fick då som svar:
 
"Härligt, gillar ditt driv. Sportlovet å din ledighet är nära men några timmar imorgon behöver vi dig allt åk hem nu å ha en härlig kväll" 
 
 
 
 
Todeloo vänner!! 
 
Torsdag kväll å sportlovet är nära å känns riktigt skönt speciellt då jag har en bra plan för morgondagen å vad som ska klaras av innan jag går hem - så det känns som om jag är på ett bra ställe, vilket är riktigt härligt! Här hemma så har vi ikväll fortsatt med att förbereda inför vår ledighet, jag har handlat nya skidstrumpor och 2:a lager till barnen, Tomas har preppat middagar så nu är även Lasange och köttfärsås klart! Skönt!
 
 
 
 
Nu blir det att landa, vara å slå sig ner i soffan framför Walgrens värld med barnen - sen så blir det lite OS på TV innan sängen ropar - ett skönt avslut på denna dag! 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!