Att åka snowboard efter 13 år!!

I morse var vi som sagt uppe tidigt...redan när liften öppnade så stod vi på plats, redo att åka. Dock så var sittliften avstängd då det var blåste 27 s/m uppe på toppen och med köldefekten av vinden så var det -40 grader där uppe. Så med toppen stängd så körde vi några härliga åk halvvägs upp - ja å den första timmen så var vi ENSAMMA i backen...det blev att pumpa manchester å bara njuta! 
 
Sen vid 10-tiden så kom det en massa folk å knapplifen som var öppen där vi bor blev snabbt överbelamrad så då hyrde vi bräda istället. 
 
Jag har ju ett förflutet som snowboardåkare och även snowboardlärare så nu kom mina gamla snowboard-skills äntligen till andvändning!!! Jag hyrde bräda å Theodore med sen så började han å jag harva i backen! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det här med bräda - Så roligt! Jag måste säga att det var liiiite som att cykla, det satt som i ryggmärgen även om det var 13 (!!!) sen sist jag stod på en bräda så kunde jag dra några härliga åk ner i backen! Bilderna ovan är från när vi var i barnbacken å körde så tog vi oss sen upp i knappliften å körde lite ner...den här mamman lyckades även få till en backside air - det ni!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja å även Mikaela han prova på att åka lite bräda...det vart att harva i barnbacken igen....men efter en timme när hon äntligen lyckades ta sig från toppen ner utan att ramla så förkunnade hon enkelt - "nja, detta var inget för mig, jag byter till skidor igen"! Så jag fick tillbaka min bräda å kunde fortsätta dagen med Theodore i backen! 
 
 
 
 
 
Nu är dock snowboardarna inlämnade i inhyrningen å jag fick några riktigt sköna åk med slalomskidorna innan vi kastade in handduken för idag å körde lite härligt "stug-after-ski". Jag har fått å, irish coffee, lång dusch, bastu, en skön hårmask å även en fuktgivande ansiktsmask (behövs med denna kalla och torra luft) å nu vankas god lasange till middag! En så härlig dag!! Imorgon är det på't igen då väntar en massa skidåkning utför, på platten och sen även kvällsåkning!
 
LOVELY!! 
 
 

Då kör vi dag 2 i backen

Idag vaknade vi pigga och utvilade efter att ha soviti över 10 timmar!! Så skönt! Hela familjen hoppade i säng vid 21-tiden och vi gick upp idag vid 7:30 - verkligen så skönt att få sova å vara trött av att ha varit ute i den friska luften! 
 
Med en god frukost i magen så är vi nu redo för ytterligare en dag i backen! 
 
Wihoooo!! 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Bilden ovan är i från gårdagens skidåkning...då hade vi strålande sol och klarblå himmel...idag är det ett litet mulet grått täcke som ligger över fjället och lite snö som yr i luften Dock är det bara -15 grader vilket känns skönt! 
 
Önskar er en härlig dag så syns vi senare...nu så ska vi nämlligen hoppa i alla skidkläder och bege oss ut! Det gäller ju att vara först ut så man får åka lite nypistat!! 
 
 

En UNDERBAR första sportlovsdag är över

Då var sportlovets första dag över och vilken UNDERBAR men kall dag vi haft!! 
 
Dagen började tidigt redan vid 7:30 var barnen uppe å rörde ihop havregrynsgröt å vid 8:30 så stod dom påklädda och redo att bege sig ut i backen! Vi kan helt klart säga att vi var först ut i backen...först upp i sittliften å först att åka härlig manchester!! Älskart!!
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja vilken dag vi haft...strålande sol och blå himmel - men kallt!! När vi vaknade i morse så stod termometern på -30 grader, när vi tog liften upp första gången så stod den på -27...det blev skidåkning i några timmar och under hela tiden så gick temperaturen upp men vid 11:30 tiden så var vi ganska frusna å åkte in till vår lilla stuga för att värma oss å äta lunch. 
 
Efter en timme av värme å lite mat så var det bara att bege sig ut igen...då hade iaf temperaturen gått upp å låg runt -14 vilket är lite mer humant att åka skidor i...så några till timmar blev det i backen innan vi vid 15-tiden det fick räcka för dagen.
 
Men vilken sååååå härlig dag och viken bra start på detta sportlov!! 
 
 
 
 
 
 
Eftermiddagen och kvällen har sen bestått av underställsmys, duch, bastu, god mat och nu så blir det lite stugmys framför en bra film...imorgon så hoppas vi på samma härliga väder då barnen vill att vi är först ut i backen imorgon med! Det är ju trots allt bäst skidåkning på morgnonen när det är sådär krispigt kallt och nypistat i backen!! 
 
Önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen - å ja häng med på instagram (@angelicasvarld heter jag där), jag uppdaterar lite mer där nu när jag är på språng hela tiden..framförallt på insta stories!!
 
 
 

Framme !!!!

Då var vi framme, installerade i vårt hem för denna kommande sportlovsvecka. 


(null)Todeloo vänner!

Ja då var vi här...som jag längtat å nu är vi äntligen på plats. Känns såååå härligt! Barnen har lagat en god taco-middag som vi mumsat så nu blir det stugmys med en god irish-coffee innan sängen ropar...det blir tidigt i säng idag då barnen minsann ska vara i liften när den öppnar kl 9!

Önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen! 

Då är vi påväg!!

Wihoooo, nu är vi ÄNTLIGEN på väg norröver! vi har ett gäng timmar i bilen framför oss men barnen har laddat med lite filmer på ipaden å jag har både böcker, tidningar å även lite avsnitt nedladdade från Netflix så även jag är redo för alla dessa timmar i bilen. 
 
Tänk snart är vi där...ååå vad jag läntar!! 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner 
 
Ja då var vi påväg mot vackra Vemdalen och Björnrike...en vecka av stugmys och skidåkning väntar å jag är så laddad för detta - det är alltid lika mysigt när vi är iväg tillsammans - bästa semestern! 
 
 
Ja nu är vi äntligen påväg - vill ni vara med på vår resa norröver så titta in på Instagram (@angelicasvarld heter jag där) jag kommer garanterat lägga upp lite bilder å filmer på instastorries :-)
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!