Då är vi påväg!!

Wihoooo, nu är vi ÄNTLIGEN på väg norröver! vi har ett gäng timmar i bilen framför oss men barnen har laddat med lite filmer på ipaden å jag har både böcker, tidningar å även lite avsnitt nedladdade från Netflix så även jag är redo för alla dessa timmar i bilen. 
 
Tänk snart är vi där...ååå vad jag läntar!! 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner 
 
Ja då var vi påväg mot vackra Vemdalen och Björnrike...en vecka av stugmys och skidåkning väntar å jag är så laddad för detta - det är alltid lika mysigt när vi är iväg tillsammans - bästa semestern! 
 
 
Ja nu är vi äntligen påväg - vill ni vara med på vår resa norröver så titta in på Instagram (@angelicasvarld heter jag där) jag kommer garanterat lägga upp lite bilder å filmer på instastorries :-)
 

Packade och klara

Ja då har vi varit igång heeeeeeeeela dagen! Takboxen har åkt på bilen, skidor har vallats, det har handlats mat, packats och fixats...galet vad med grejjer som ska med när man ska iväg å åka skidor!! När man ser på packningen så kan man tro att vi ska flytta!! 
 
 
 
NU är vi iaf klara och redo att åka imorgon å det känns såååå skönt! Nu blir det en dusch å sen så ska vi alla slå oss ner i soffan å njuta av att ha lite kväll innan sängen ropar. Det blir nämligen tidigt i säng idag då vi hoppas att komma iväg vid 8 - 8:30 - tiden...vi har ju 50 mil som ska klaras av innan vi är på plats i vår lilla stuga i fjällen.
 
 
Önskar er alla en härlig kväll så syns vi imorgon igen! 

Ett litet orange paket

Jag tittade ju inte in till er i går kväll men vi hade fullt upp med att fira Bröllopsdag här hemma! 
 
Min fina make tog mig med storm IGEN - vi hade sagt att vi bara skulle äta något gott å vara hemma, inga presenter eller så utan bara förbereda inför vår fjällresa som vi åker iväg på imorgon...MEN...Tomas hade tydligen lite handra planer - det började med att jag fick ett blombud med 10 stora blodröda rosor till jobbet. Väl hemma ås hade han ordnat med gott bubbel, en stor fin tallrik med frukt och choklad...sen så fick jag en så rörde han ihop en så smarrig risotto och torskrygg å när middagen var i magen så fick jag ett litet orange paket...ni må tro att jag blev mållös och helt tagen av allt fint han ordnat! 
 
Ja å i det lilla paketet från Hermés låg de vackraste örhängena - så klassiska och såååå snygga!! 
 
 
 
 
 
Tänk att jag har en så omtänksam och fin make...han är verkligen bäst - på alla sätt!! 
 
 
 
Nu är det iaf lördag morgon och vi är i fullgång här hemma...takboxen ska på bilen, mat ska handlas, skidor ska vallas och kläder ska packas - härligt imorgon drar vi mot fjällen!! 

5-årig bröllopsdag

Idag firar vi träbröllopsdag han och jag - vi har varit gifta i 5 år!! Nedan är en av mina absoluta favoritbilder från vår bröllopsfotografering...så mycket bus, glädje och kärlek i den bilden...älskart!
 
 
  (null)
 
 
Ja å ser man fotosekevensken där denna bild passar in i (nedan) så kan man inte annat än att le...så härliga bilder! Ren skär glädje - och kärlek!!  
 
 
 
Todeloo vänner!
 
FREDAG å inte vliken fredag som helst, det är vår bröllopsdag - tänk att vi idag för 5 år sen sa ja till varandra och att vi sen den dagen valt varandra om och om igen - varje dag! Tänk att vi firar 5 år som gifta...så underbart...ja å jag är sådär löjligt kär i Tomas ännu trots att vi varit tillsammans i över 10 år å varit gifta i 5 av dem...jag tycker att han är den finaste mannen som finns. Så omtänksam, varm, kärleksfull...ja å såååååå snygg att jag kan få lite fjärilar i magen när jag ser honom hoppa i sin kostym och åka mot kontoret. 
 
Det bästa med Tomas och vår kärlek är nog att han stöttar, respekterar och hejjar på mig i ALLT jag tar mig för och allt jag vill göra...han är min största hejjarklack i ALLT! Han lyssnar på mig och mina ideer och tar mina tankar och funderingar i åtanke...han tycker på riktigt att mina önskemål är precis lika viktiga som hans...ja å på samma sätt som han finns där så för mig så finns jag där för honom.Jag hejjar på honom i ALLT - Vi är nog ett jäkligt bra team Tomas och jag...det är lite han och jag mot världen. VI älskar att spenderat tid tillsammans och gör gärna allt möjligt ihop och finner glädjen i att umgås med varandra å jag tror det är en av nycklarna till att vi mår så bra tillsammans - att vi har roligt tillsammans! Å livet blir så mycket roligar när man har roligt tillsammans...
 
Men ja, det är klart att vi båda har våra sidor där vi inte är de mest härliga eller underbara att leva med men det gäller att kunna se förbi de där småsakerna och fokusera på vad som är viktigt...livet blir så mycket roligare då.
 
Underbara, älskade Tomas - GRATTIS på vår dag!! 
JAG ÄLSKAR DIG!!
 
 
Nedan har ni ett liiiitet bildregn från 23 februari 2013 - en kärlekens dag!
 
 
 
 
 
 
 
(null)
 
 
 
 
(null)
 
 

1 arbetsdag kvar - sen VACAY !!!

Nu är det nära...semestern och sportlovet är snaaaaart här å det känns så skönt! Det sista jag gjorde idag var att skicka en uppdate på ett av projekten jag driver till min projektägare å fick då som svar:
 
"Härligt, gillar ditt driv. Sportlovet å din ledighet är nära men några timmar imorgon behöver vi dig allt åk hem nu å ha en härlig kväll" 
 
 
 
 
Todeloo vänner!! 
 
Torsdag kväll å sportlovet är nära å känns riktigt skönt speciellt då jag har en bra plan för morgondagen å vad som ska klaras av innan jag går hem - så det känns som om jag är på ett bra ställe, vilket är riktigt härligt! Här hemma så har vi ikväll fortsatt med att förbereda inför vår ledighet, jag har handlat nya skidstrumpor och 2:a lager till barnen, Tomas har preppat middagar så nu är även Lasange och köttfärsås klart! Skönt!
 
 
 
 
Nu blir det att landa, vara å slå sig ner i soffan framför Walgrens värld med barnen - sen så blir det lite OS på TV innan sängen ropar - ett skönt avslut på denna dag! 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!