PostNord gör det igen!

Vänner kommer ni ihåg förra året då postnord gav ut så fina julkort helt gratis...eller man fick ju köpa porto själv. Men de fina julkorten fick man helt gratis! Ja å iår så gör dom det igen å julkorten är såååå fina!! 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!!
 
Visst är julkorten fina! Jag bäddade iaf ner mig i sängen här i söndags och smaskade på Anthon Bergs goda jul nötter med choklad i olika juliga smaker (sååå goda) å skrev en liten lista på alla som ska få  julkort från oss - en så mysig stund!! 
 
 
 
 
 Nu är det dock fika-mys här hemma...det gäller ju att ta till vara på alla härliga stunder tillsammans! Så nu blir det tillsammans mys i soffan med lite gott till! 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!