Lurar i julklapp

Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammans med Sudio.se
 
Julklappsjakten är igång - ja för mig och säkert för er som läser detta också. Tänk att nedräkningen till jul är påbörjad och att snart så har vi glada barn (och vuxna) som öppnar klappar! Härligt! 
 
 
 
 
 
MEn jag måte tipsa er om ett par så bra lurar, dessa blåtandslurar från Sudio är super - de har grymt ljud och är riktigt sköna att ha på sig. Så letar ni lurar till er själva eller att ge bort i julklapp så kolla gärna in dessa...ja å sudio har ju även massor med andra lurar. olika sorters inears, med eller utan sladd, onears ja å snyggingarna nedan. 
 
 
Med koden angelicasvarld får ni hela 15% rabatt på hela Sudios sortiment! Så varför inte passa på att shoppa en julklapp eller två! Ja å handlar man nu så får man även lurarna i en så fint paket! 
 
 
 
 
 
#1 - Beatrice Jakobsson

Snygga hörlurar! :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!