Jul-TV!!

Idag är det ÄNTLIGEN premiär av både Jul med Ernst och sen Desertmästarnas jul så vi bunkrar upp med glögg peppisar och mosar ner oss i soffan!! 
 
 
Tyvärr så går ju båda programmen samtidigt...som tur är så kan vi spela in det ena på vår TiVo så vi slipper missa något av programmen! 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja men då loggar jag ut nu, slår mig ner i soffan och njuter framför Ernst och Desertmästarna med lite gottis...nu är det jul på riktigt!!
 
 
#1 - Ekenäsliv

Jaaaa, så mysigt :) Här kör vi allt via AppleTV, sällan jag kollar på något när det sänds. Tycker det är såååå himla härligt att kunna bestämma själv.
Å visst är det mysigt att bara gosa ner sig i soffan och bara suga in julinspon... Nu stressar jag inte upp mig över att jag ska göra llt det där de visar, jag bara njuter av det. Så härligt.
Ha en riktigt fin helg!
Varm kram Anna

#2 - Isabelle

Oh! Detta hade jag fullkomligt glömt bort. Tack för påminnelsen, vissa saker får ju bara inte missas!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!