Fredag 7 december

 
 
 
 
Todeloo vänner...
 
 
Jag tycker att dagarna går lite för fort nu. Jag vill ju mer än gärna hinna njuta lite av att ha julfeeling så nu kan faktiskt dagarna få gå lite långsammare...ett lite lägre tempo och helgerna kan få bli lite längre å gå lite sävligare. Det är inte det att jag inte hinner med allt jag vill göra under julen utan det är det där att inte göra nått som jag saknar...att få ha en helt lat och ledig dag utan att göra något...bara vara å njuta. Skrota runt i tofflor å lyssna på julmusik...jag får helt enkelt se till att helgen blir så...lat, ledig och att den spenderas i tofflor! 
 
 
Men vänner, fredagvoch 7:e december...min namnsdag...Angelica dagen! Firar ni namnsdagar? Firar ni då alla namn (om man har flera)? Här hemma så firar vi namnsdagar lite lätt, dock bara tilltalsnamnet...vi kan fika lite å mysa till det lite extra...dock blir det inget firande idag för idag så är det stor nationell konferens med jobbet. Det brukar bli riktigt roligt! Förra året så var vi i uppsala konferereade under dagen å då kom Robin Bengtsson och uppträdde för oss alla...vid middagen så stod Benjamin Ingrosso på scenen och efter middagen så körde Hoffmaistro ett gigg på 90 minuter - sååå roligt! Ska bli kul att se vad som händer idag!!
 
Men vänner NU mot kontoret...bussen mot konferensen avgår redan 07:45 !! Det blir en låååång dag!  Men häng gärna med på Instagram (@angelivasvarld) heter jag där så ska jag dela med mig lite från dagen! 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!