Att tända andra ljuset

God förmiddag vänner - andra advent idag...galet vad denna tid på året springer iväg!! 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Här hemma har vi iaf tänt ljus nummer två, tänk att det är andra advent idag och att vi nu går mot jul på riktigt! Fantastiskt härligt...men...det går liiite väl fort tycker jag! Tiden får gärna sakta ner lite.
 
Nu har jag precis skjutasat iväg Theodore på träning med sitt lag, sen så väntar det bio mys då vi är bjudana på en VIP bio och ska se "Fantastiska Vidunder: Grindelwalds brott" - ska bli så mytsigt! På det så har Olliwer fotbollsmatch å så ska vi väl om vi får till det baka lite pepparkakor ikväll. Man gör ju allt för julstämningen med musik, dofter och smaker då det inte är speciellt juligt ute...regn och plusgrander - blä - ge mig snö och minusgrader!! 
#1 - sarah

fin bild

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!