Ytterligare en underbar sommardag

Lördag kväll och idag har vi haft en härlig dag, vi har varit iväg ute vid havet, ätit god mat, pratat och bara varit med varandra...barnen börjar prata om att längta lite lätt till skola och vänner. Sommarlovet har varit fantastikt men jag tror att även de behöver vardag och rutiner igen, tror och känner att dom saknar det lite grann.
 
 
Nu ska vi köra lördagsmys här i vår lilla villa...det blir gott i skålarna och film på tvn - tänk va smidigt det är när man har allt man vill se via de olika streamingtjänsterna...jag kommer ihåg när jag var liten och man åkte iväg med föräldrarna och hyrde en "Movie box" - för er yngre så kan jag berätta att det är att hyra en hel Video-spelare (dåtidens dvd spelare) + en film...ja å så fick man bassning av de som jobbade i videoaffären när man inte spolat tillbaka filmen. 
 
Någon som känner igen sig, någon som är lika gammal som jag? 
 
Men när vi ändå pratar om film så måste jag delge er min senaste last och mitt favvo filmsnack...linschips i sourcream and onion smak från Estrella - sååå goda!! Har ni inte provat dem gör det INTE för ni kommer bli fast!!
 
 
 
 
Nä film var det - got to go! Vi syns imorgon igen vänner!
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!