Vitt leende med Swiss Clinic

Inlägget innehåller annonslänkar

 

Jag älskar ju Swiss Clinics olika produkter där den stora favoriten är deras Skin Renewal med skinroler och serum – funkar sååå bra mot mina stora porer och mina pigmetsfläckar i ansiktet. Nu har jag klickat hem något nytt från Swiss Clinic nämligen deras whitening system

 

 
 
 

Ja älskar ju kaffe, jag och då å då så slinker det ner ett glas rött…så ja tänderna får sin dos av missfärgningar trots att jag borstar, gurglar och tandtrådar – så nu ska dom få sig en rejäl omgång och bli vita och snygga inför hösten. En liten höstrenovering kan man säga! 

 

Jag har varit skeptisk till hemmablekning av tänder då jag hört mycke tom ilningar, att emaljen förstörts etc men denna blekning ska vara så skonsam och när man googlar så finns det bara gott att läsa om denna behandling…ja så nu tänkte jag prova själv!

 

 

 

I förpackningen så kommer två ”skenor” en till övre tandraden och en till under. Dessa skenor ska man forma efter tänderna och det gör man genom att doppa dom i 5-10 sec i varmt (ca 80grader) vatten och sen bita försiktigt ner i skenan…ja och sen ska den svalna i kallt vatten.

 

Skenan ska man sen fylla med ett tunt lager av tandblekningsmedlet och sen så är det bara att vänta i ca 45 minuter…ja och så ska man repetera detta i flera dagar i följd tills det att man fått det resultat man vill.

 

Låter enkelt! Så nu ska jag prova så återkommer jag med resultat om en vecka eller så – ok?

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!