Veckan som varit

Då har vi måndagkväll och vardagen är igång med jobb, skolstart och allt annat som vardag innebär. Det är massa jobb för mig och Tomas, skola för barnen, träning och aktiviteter för barnen...ja å träning för mig och Tomas också. Men jag tänkte att vi ska ta och titta tillbaka på förra veckan och vad som hände då - som en liten summering av vecka som var - vad säger ni om det? 
 
 
MÅNDAG:
Ja förra veckan så var det ju tillbaka till jobbet för mig och Tomas, barnen hade fortsatt sommarlov och susade gott i sina sängar medans jag och Tomas snällt masa oss till kontoret och starta upp höstterminen efter en härlig sommar och semesgter. Jag var även tillbaka till rutinerna och visade upp måndagens outfit denna nedan
 
 
 
 
TISDAG:
Så så var jag tillbaka i rutinerna och tillbaka ute i spåret igen - jag hade bestämt mig att ta tag i träningen ordentligt efter semestern och gjorde det med råge - 6 pass avklarades förra veckan och efter ett av passen ute i spåret så såg jag ut så här när jag pustade ut på bergsknallen hemma - så skönt!
 
 
 
 
ONSDAG och TORSDAG:
Ytterligare vanliga dagar på jobbet med en hel del att göra å sen träning på kvällen...så vi vartillbaka i vardagen på riktigt! Skönt måste jag säga
 
 
FREDAG:
En dag som självklart var lite extra skön efter en hel vecka på kontoret...ja den där första vedckan gick bra MEN det är ju svårt att gå från semester och komma tillbaka till jobbet. Men ni fick i vanlig ordning fredagsoutfiten på morgonen och sen på kvällen så dukades det fram med fredagsmys här hemma och vi körde film marathon i vår lilla villa - fredagar är ju för härliga!
 
 
 
LÖRDAG och SÖNDAG
En härlig helg med en tidig lördag då Olliwer hade upptakt med sitt fotbollslag ja och sen en tidig söndag då Theodore hade träning med sitt lag - så det där med att sova och vila på helgerna är ju bara att glömma. 
 
Annars så tränade vi på gymmet, var på en skön mys-runda ute i spåret, fixade hemma och tände massa ljus och bara njöt -en toppen helg helt enkelt!
 
 
 
Ja där har ni min förra vecka å nu så är vi inne i denna vecka och jag har precis slagit mig ner i soffan efter ett skönt BodyPump pass på gymmet. Det var en E V I G H E T sen jag körde ett pass på gymmet men gud så skönt och roligt det var! Blir helt klart flera sånna här pass!! Love it!
 
Vänner hoppas ni haft en fin start på denna vecka så hörs vi imorgon igen! 
Tjingling så länge!
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!