Veckan som var genom min iphone

Förra måndagen så gjorde jag ju en liten recap på veckan som varit men jag tänkte att vi gör det idag med, tittar tillbaka på veckan som var men med bilder från min Iphone…hur låter det? 

 

MÅNDAG: 

Jobb med förberedelse inför konferensen som jag skulle iväg på och även ett skönt BodyPump pass på kvällen – gud så tungt det var. Det var en evighet sen jag körde ett sånt pass utan jag har kört själv ute i gymmet då det passat mig bättre MEN jag fick mig en reminder på varför jag tidigare ÄLSKAT BodyPump och alltid gick på dessa pass – de är ju sååå roliga OCH tunga! Kroppen värkte i flera dagar efter!

 

Ja här har ni en bild från min story på instagram där jag uppdaterar ganska frekvent så vill ni hänga med mer än här på bloggen så in å följ mig på instagram @angelicasvarld heter jag där!

 

 

TISDAG:

I tisdags så räddade jag liv – IGEN – rättare sagt för 13:e gången…jag var nämligen och lämnade blod. Ett sånt enkelt sätt att hjälpa till att bidra…ja å tänk den dagen du själv eller någon i din närhet gör sig illa, behöver opereras och då behöver blod – då känns de lite extra bra att veta att man faktiskt har gjort nytta och hjälpt till. Så kan du så gå och ge blod, det tar inte lång tid, gör inte speciellt ont och du gör faktiskt skillnad!

 

 
 

ONSDAG och TORSDAG 

Ja i onsdags så var det konferens med jobbet och jag hade ett pass för vår säljorganisation kring de verktyg och projekt jag driver – det gick bra och informationen mottogs väl vilket alltid är kul! På kvällen så blev det sen massa aktiviteter och en så god middagn. Torsdag var det dags för dag två på konferensen men innan alla pass drog igång så åt jag en sååå smarrig frukost! Hotellfrukost kan ju vara bland det bästa som finns – sååå gott att kunna plocka allt man vill å mumsa å bara njuta av godsaker! Älskart!

 

FREDAG: 

Så var jag tillbaka på kontoret och en arbetsdag låg framför mig...ja och fredagsfika å sen smarrig sushi till middag! En skön och lagom lung dag...

 

 

LÖRDAG:

I lördags så gick vi upp tidigt åkte iväg och tittaded på Theodroe som spelade match och sen så blev det ett skönt rygg pass på gymmet. Älskar att köra rygg...eller ben - stora muskelgrupper och man kan pumpa på ganska ordentligt! Det gillas! På mig så hade jag nya träningskläder som jag klickat hem å jag älskar dem - så sköna och snygga!! 

 

 
 
 
 
SÖNDAG:

Söndagen spenderades på golfbanan - så härligt å vi klarade oss från regn! Jag spelade förvånansvärt bra med tanke på hur lite jag spelat denna sommar så jag kan inte vara annat än vrål nöjd! 

 

 

 Nu har vi måndag igen och ett skönt pass är avklarat på gymmet å nu blir det soffmys deluxe! 

 

Gillar ni detta när jag summerar veckan som varit med lite andra bilder än ni sett på bloggen - det blir kanske lite samma-samma som på insta storeis - men är det ok? VAd säger ni? Ska jag fortsätta med detta?

 

#1 - Anna

Ja, fortsätt! Jag tycker det är himla trivsamt 😊💕 Kram tomteboanna 😉

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!