Välkommen härliga helg!

Fredagkväll och helg...känns skönt måste jag säga! Den första arbetsveckan denna efter semestern är avklarad och jag överlevde!! Jag klarade av att gå upp på morgonen, har ätit bra, tränat och fungerat i vanliga människokläder istället för att bara gå runt i shorts och bikini. 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Fredag kväll å helg på ingång - hur UNDERBART är inte det! 
 
Idag kom vi hem till ett storstädat hus, våra fina sommarlovsledigabarn hade vikt tvätt, dammsugit, torkat golv och tvättat av toaletterna - helt fantastiskt!  Så jag behövde bara komma in, plocka in maten i kylen och sätta fredagsbuketten i vatten - Så nu blir det fredagsmys delux med gott i glaset och lite smått och gott...härligt!
 
 
 
Ja sen så är det ju fredag å "vardag" så idag har det mumsats taco...för på fredagar äter man tacos och sen har man fredagsmys - så är det bara! Men det blev ingen vanlig taco här hemma utan jag rörde ihop en så smarrig Tacopaj...jag hittade recept som jag tyckte lät så smarrig så jag tog det å gjorde som alltid en lite egen twist på det hela å det blev sååå gott. Speciellt när man åt massa god sallad och guccamole till - så gott! Ta en titt på insta stories så får ni se! @angelicasvarld heter jag där! 
 
Men innan middagen rördes ihop så han vi sitta å njuta å bara känna känslan av att ha helg på ingång å ja, det känns fantastiskt!
 
Men vänner - jag önskar er en fin kväll så syns vi imorgon igen!
Tjingeling så länge!
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!