Utekök till pangpris!

Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammans med klubbkompis.se

 

Efter denna sommar som till stor del spenderats ute så har jag sett fler och fler bygga härliga utekök…även vi har köpt fina arbetsbänkar som tar plats runt vår grill – allt för att kunna laga härlig mat ute under bar himmel – det är ju så fantastiskt! 

 

Ett utekök är ju faktiskt sommarens måste och sommarfestens självklara medelpunkt. Nedan finns två så finna set med utekök till 26% rea – hur bra! Du får en arbetsbänk och ett utekök med diskho för pangpriset 6900 kr!! HUR BRA!!

 

 
 
Det gråa ute köket finns HÄR och det vita finns HÄR

 

Så tipset är att slå till nu när det börjar reas ut sommar möbler så är du redo inför sommaren 2019!

 

Detta utekök hittar du hos Klubbkompis quality outlet som har ett brett utbud av billiga möbler för både kök, vardagsrum, sovrum och uteterrass. Deras affärsidé är att erbjuda ett brett bassortiment av billiga möbler till god kvalité och med snabba leveranser. För att kunna erbjuda god kundservice lagerför vi dom alla sina produkter för direkt leverans. Hos du behöver aldrig vänta på din möbel – hur bra

#1 - Kamilla

Riktigt snyggt utekök. Det skulle jag mer än gärna ha här hemma.

#2 - Michaela

Så himla fint!!!

#3 - Camilla Persson

Snyggt och praktiskt ☺️

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!