Tillbaka till vardag och rutiner

Måndag och första arbetsdagen denna hösttermin är avklarad å denna höst är där med igång - det är tillbaka till vardag och rutiner igen! Upp när klockan ringer, fixa till fejset, packa matlåda ta sig mot kontoret och jobba en hel dag, hem fixa middag, äta och sen träna - så det är där jag är nu. Ny tränad å nöjd med att vara tillbaka i vardagen igen. Det är faktiskt lite små skönt...missförstå mig inte nu, jag hade helt klart varit ledig ett par veckor till men det räcker inte semesterdagarna till - tyvärr - så nu är det vardag och rutiner igen som gäller.
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Idag blev det en skön tur på 60 minuter ute i spåret...jag hade först tänkt ta mig till gymmet men det underbara vädret (om än kallare än vad det varit) fick mig ut - det är ju så härligt!  Ja å så hade jag laddat ner den senaste av böckerna om Herr Silfverbielke som jag lyssnade på så de där 60 minuterna sprang iväg ganska fort - ja å det bästa är att det är 9 timmar kvar av ljudbok vilket betyder att jag har flera härliga turer i spåret med bra sällskap kvar! Det gillas! 
 
Jag har ALLTID en podd eller en bra ljudbok på när jag är ute i spåret - älskar att kunna slö-lyssna till något jag gillar å då är ju pod eller ljudbok så bra! Musiken å mina spellistor på spotify spar jag till gymmet där vill jag ha tung bra musik när jag tränar - tänk va olika det kan vara - olika behov vid olika träning. 
 
Vänner brukar ni ha något i öronen när ni tränar? Har ni som jag olika behov vid olika former av träning eller hur gör ni? Ja å har ni några förslag på poddar, ljudböcker eller som jag kan lyssna på när denna bok av Silfverbielke är slut så tipsa gärna!! 
 
 
 
Nu blir det iaf soffan, landa och göra sig redo för morgondagens jobb...önskar er en fin kväll så syns vi imorgon igen!
 
#1 - AnnaSmyckeform

Skönt med rutiner igen. Mina börjar nästa vecka när storbarnet börjar på förskolan igen. Jag skulle vilja tipsa om boken Hälsorevolutionen av Maria Borelius. Jag läste den i början på sommaren. En livsstilsbok som verkligen fångade mig :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!