Tillbaka i stallet - ÄNTLIGEN

Efter ett långt sommarlov drog Ä N T L I G E N ridningen för Mikaela igång idag...som hon längtat - ja det har jag med. Att få hänga med henne å alla tjejerna i stallet är fantastiskt - så jäkla mysigt! 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ledsen att jag inte varit den bästaste av bloggerskor den senaste tiden men jag har haft lite annat att stå i...men jag hoppas att jag snart ska vara på banan igen. Att jag ska vara tillbaka i rutinerna och få till bra innehåll till er... så jag ber er ha lite tålamod med mig. Detta med att vara tillbaka i vardagen och försöka hinna med allt är liiite svårt just nu då det är mycket med allt annat - men snart, snart är jag tillbaka - LOVAR!
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!