Taxfree shopping - älskart!

Inlägget innehåller annonslänkar

 

 

Todeloo fina ni! 

 

Hoppas ni har det bra i sommarvärmen! Själv så njuter jag till fullo, jag har varit ute hela kvällen och sitter i detta nu ute på altanen i solskenet med laptopen i knät och tittar på när maken fixar med sin cykel...tänk vad härligt det kan vara med ljumma sommarkvällar - även om man jobbar! 

 

Men nu var det ju inte sommarkvällar eller altanhäng vi skulle prata om utan Taxfree shopping! Ja å som ni säkert förstår så gjordes det självklart lite fynd på taxfreen på väg hem från Spanien!! Jag älskar att få fynda lite härliga produkter speciellt när det är till et bra pris!

 

Denna gång blev det ett favvo läppglans från YSL, en highligher från Chanel, ett transparent puder från Chanel, ett läppstift från Dior, ett kit med lite smått å blandat från Elisabeth Arden, bland annat Eight hour creme som jag älskar och deras face mist - använder det som en TOK under sommarhalvåret! Ja å så blev det en ny parfym...så lite smått och gott!  

 

Happy me!!

  (null)

 
Man kan inte anant än älska Taxfee shopping! 
 
 
(null)

 

Till läpparna blev det Elisabeht Ardens Eight hour på läppstift, ett härlgt läppstift från YSL samt ett läppstift från Dior...detta är mer som ett läppglans men sen när man väl applicerat det så torkar det till utan att se matt ut å färgen sitter som berget- det är både kyssäkert och fasnar INTE på glaskanten när man dricker! Ett så bra läppstift! 

Ja och för er som undrar så kommer mitt mobilskal från Ideal of sweden - tycker det är sååå fint! Ja och just nu har man en kampanj där man får två mobilskal till priset av ett - HÄR hittar du det erbjudandet!

  (null)

 
Ja och kittet från Elisabeth Arden innehöll: Hand Creme, Anisktsmist, originalet på Eight hour creme samt ansikts creme - ett fynd! 
 
(null)
 

Ja å här är den...den UNDERBARA highlighern från chanel - älskar den!! Så fin i konsistensen och lätt att applicera utan att det blir för mycket! Ja å pudret från Chanel har jag alltid i en liten neccesär i handväskan - det är perfekt för att dutta på lite underdagen där man blivit blank. Har använt det i många år å det är inte många andra puder som slår detta!! 

Ja och solisar från Tom Ford HÄR och clutch från Malene Birger HÄR

 

Ja så nu är sminkväskan uppdaterad å jag som älskar saker i fina burkar kan inte vara annat än lycklig!

 

Vänner nu nu ska jag fortsätta myset så vi får höras imorgon igen då det är dags för Allsången - ja å den ses här ute på altanen å streamas på datorn! 

Tjingeling så länge!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!