TACK underbara sommar!

Ja då var den här...söndagkvällen...nu är semestern strax slut och imorgon väntar verkligheten igen. 
Men vilken UNDERBAR sommar och semester vi haft…helt magiskt!
 
Tänk att vi haft detta underbara sommarväder i över tre månader nu – galet!! När kommer vi igen ha en sommar som denna? Kommer sommaren 2018 vara något vi refererar till på samma sätt som när vi pratar om fotbolls VM 1994 – ja att ALLA vet vad man pratar om och att ALLA har egna fantastiska minnen knutna till just den sommaren.

 

 
 
 
TACK underbara sommar 2018 - du har varit fantastisk - nu väntar jobb, vardag och rutiner igen...känns ganska skönt måste jag säga. Jag har haft tid att lata mig, umgås med familj och vänner. Jag har solat, badat njutit till max av varma dagar, ljumma kvällar och nätter så jag kan inte klaga alls. Nu är det full fart frammåt och jobb som gäller och jag är enormt förväntansfull. Det kommer helt klart bli en galet tuff höst med allt som ska göras i mina projekt men också väldigt roligt. 
 
Nu blir det en dusch, lite inför jobb fix och sen landa och vara lite i soffan innan det är dags att krama kudden. 
 
Vänner - ni fina som tittat in här trots värme, sommar, semester och lata dagar - TACK snälla för det! 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!