Sushi-fredag

Fredag och nu har vi helg - sååå skönt! Två lediga dagar utan några speciellt krävande planer mer än att titta på idrottande barn och träna lite själva...ja å kanske spela golf om vädret tillåter...så en lugn å skön helg. Känns så nyttigt och värdefullt - speciellt som veckorna frammåt innehåller MASSOR med jobb då vi går mot del leveranser i mina projekt ja å helgerna kommer gå åt till festligheter som kräftskivor och middagar med vänner. Så en lugn å skön helg känns helt perfekt! 
 
Dock var jag lite små lat på vägen hem från jobbet idag, jag hade noll och ingen fantasi så det blev en sushi-fredag...inte helt fel det heller! 
 
 
 
 
 
Sushin handlar jag på vår stormarknad som har en sushibar...perfekt när man går där och strosar och inte kommer på vad man ska äta. Då står dom där och fixar ny, fräsch och sååå smarrig sushi - favoriten är den med rostad lök på  - så god och krispet mot riset, den rå fisken är magisk. En toppen kombo! Ja å samma med den med sjögräs på - så god och sjögräset är ju bara sååå smarrigt! För att inte tala om edamamebönorna - älskar dem! 
 
Nom nom nom!
 
Satt och pratade med en kollega idag om detta med mat och att det faktiskt blir mindre och mindre rött kött...att man mer och mer äter fisk, skaldjur och vego rätter å får barnen välja så äter dom mer än gärna vego alternativ som tex haloumi burgare som dom ÄLSKAR å det känns så skönt. Även om jag älskar en god köttbit som är lite lagom rosa och goda fräscha tillbehör till så blir det mer och mer sällan nu mera...
 
Vänner hur tänker ni runt mat? Äter ni mindre rött kött??
 
Hur som helst idag äts det iaf köpe-sushi och sen så blir det några avsnitt av The Handsmaids Tale - en härlig fredag med andra ord.
 
 
vänner jag önskar er en fin fredagkväll så syns vi imorgon igen! 
#1 - AyumuSWE

Åh så gott, önskar att det fanns sån resturang närmare där jag bor. Eller så måste jag verkligen lära mig att laga sushi hemma. :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!