Söndag morgon

Vaknade tidigt denna söndag då Theodore ska iväg på tidig träning med sitt lag...sippade kaffe i köket och försökte vakna till liv. Att ha aktiva tonåringar med träningar och matcher på helgerna är lite som att ha småbarn igen. Nog för att man får sova nattetid men det är tidiga mornar när dom ska iväg! 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja, jag är vaken men de är inte mer än så...jag är verkligen INGEN morgonmänniska. Det krävs några koppar kaffe och att jag får vara vaken ett tag innan jag är talbar. Men iom att jag körde Olliwer till sin fotbollsupptakt igår morse (han hade samling kl 8:15) så körde Tomas iväg Theodore till sin träning idag...å får jag strosa i morgonrock, vakna till liv å slippa stresse - så snällt. Tur att vi är två om att skjutsa å hämta barn på aktivteter! 
 
Men söndag morgon - så skönt, hela dagen ligger framför oss. Idag ska vi ta och förbereda oss lite för morgondagen, alla tre barnen börjar skolan igen...10 veckors sommarlov är över och vi nu har barn som kommer gå i 6:an, 7:an och 8:an - galet!! Vart tar tiden vägen... 
 
Så vänner jag önskar er en fin dag så syns vi senare igen! 
Tjingeling så länge!
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!