Sommarens sista allsång på skansen

Ja då var dagen här...dagen då sommarens sista allsång sjungs på skansen - å med det så är väl nästan sommaren slut...skolan startar nästa vecka och höstterminen är igång.
 
Idag på denna sista allsång får dom dock inte lika fint väder som vi hade när vi var på plats förra veckan - det var en MAGISK kväll då sommaren visade sig från sin bästa sida...vi får dock hoppas att dom klarar sig från regn då regntunga moln hänger över vår vackra huvudstad ikväll.
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja förra Tisdagen så var jag, Tomas, Mikaela och Olliwer på allsången inne på skansen...Theodore hade träning med sitt lag som han inte ville missa så han åkte på den å vi tog en tur in till stan. Vi åkte den härliga djurgårdsfärjan över från slussen till Grönalund och gick sen upp till Hasselbacken för lite smaskig middag.
 
 
 
 
 
Ja och sen blev det ett obligatoriskt glasstopp innan vi entrade Skansen...
 
 
 
För att få sittplats så måste man ju vara där tidigt när skansen öppnar vid 10-tiden på morgonen och vi kom fram vid 19:30-tiden så det blev stå plats kanska långt bak, jag och Tomas såg bra men barnen som är lite kortare vandrade iväg å letade efter en egen ståplats där de såg bättre...efter ett litet tag fick jag ett samtal från Olliwer...då hade dom hittat bästa platsen sa han - dom stod uppe på en stor och ganska hög soptunna å såg helt perfekt! Sötisarna! 
 
 
 
 
 
Ja och sen var det bara att vänta tills det att klockan slog åtta och att Sanna skulle endera scenen och att allt skulle dra igång...det var ett bra "startfällt" med Bo Kaspers orkester, Petter, Molly Sanden och Lena PH - ja och många bra allsånger!
 
Så en härlig kväll!!
 
 
 
 
 
 
När alla artister var klara så hade solen börjat sänka sig över vår vackra huvudstad och vi vandndrade sakta ner mot båten igen...det var sååå vackert!
 
 
Ja och båtfärden över tillbaka till slussen - MAGISK - jag har nog aldrig sett himlen vackrare än så.
 
 
 
 
En magisk kväll helt enkelt! Nu hoppas vi att alla på plats på skansen får en lika fin kväll som vi även om man kunde önska mer av vädret...själv så är det gymmet som gäller så allsången får jag titta på via SVT play senare ikväll! Gud va bra att alla dessa play tjänster finns!! Eller vad säger ni? 
 
Nä vänner nu måste jag packa mig iväg...vi hörs imorgon igen!
Tjingeling så länge!
#1 - AnnaSmyckeform

Kul att få se från er härliga Allsångs-kväll :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!