Sist på pucken...igen...

Ja vi, jag och min make, är nog alltid sist på pucken när det gäller serier eller hypade filmer att se...det blir liksom inte av förän ALLA redan sett allt och pratar om det. Ta Game of Thrones tex...när 6 säsonger släpts så tänkte vi ja vi kanske ska ge det en chans. Vi blev hooked och sträck kollade ALLA säsonger och satt där som fånar när säsong 7 drog igång å väntade vecka för vecka på nya avsnitt. Ja å självklart så frågade vi oss varför vi inte börjat kolla på denna serie tidigare!
 
Nu har ju ALLA pratat om The Handmaid's Tale ett bra tag och det finns två songer på HBO...ja men då kommer vi på att jo men vi kanske ska ta å se om det kan vara nått...å det var det!!! 
 
Sååååå bra!!! 
 
 
 
 
Todeloo vänner! 
 
Ja The Handsmaids Tale är verkligen super bra så har ni inte kollat å sist på pucken som jag och min fina make så ta tag i det bara - kolla - ge det en chans för de få avsnitten vi sett hittils har fått mig att bli hooked - så pass hooked att jag idag frågade maken om vi ska skippa Ernst å köra några avsnitt av serien istället - ja å ni som känner mig vet ju att jag älskar Ernst å inte gärna missar ett avsnitt!! 
 
 
 The Handmaid’s Tale utspelar sig i ett framtida USA kallat Gilead. Som en följd av miljöförstöringar har födelsetalen sjunkit och flertalet kvinnor är sterila. De kvinnor som är fertila utnyttjas därför av härskarklassens män i ett slags sexuellt slaveri där kvinnorna fråntas sina riktiga namn och får ett nytt baserat på vad deras befälhavare heter och används som avelsdjur där de ska producera barn till överklassen - det kanske låter skumt men det är BRA! 
 
 
Vänner har ni kollat på denna serie redan?? Vad tycker ni i så fall?? Ja å för er som inte kollat men är sugna så hittade jag trailern nedan Youtube! Ta en titt så kanske ni också blir sugna på att kolla!!
 
 
 
 
 
 
#1 - Evelina

Har tänkt att jag också ska börja titta på den serien....men sommaren kom liksom ;) Men tack för påminnelsen och tipset, ska försöka krypa upp i soffan någon kväll och kika.

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!