På väg på konferens

Då är det hösttermin och som alltid så börjar den på min arbetsplats med en konferens i dagarna 2 – så nu är väskorna packade och jag ska iväg och plocka upp kollegor som ska få nöjet att åka i min lilla vita bil.

 

 

 

Väl framme väntar två långa dagar av konfererande där både ny kunskap ska insupas, planer för hösten ska läggas och så ska jag hålla ett två pass om de projekt jag driver så nu är det bara att packa sig iväg!

 

 

Vänner, jag har förberett lite inlägg till er under dessa två dagar så ni kommer att ha att läsa men som alltid, vill ni hänga med i ”nuet” titta in på instagram och insta stories där jag säkert kommer uppdatera under dagarna!

 

Tjingeling så länge!

#1 - Camilla Persson

Vilka fina väskor! ☺️

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!