När man reafyndat!

Inlägget innehåller annonslänkar
 
Ja det är ju REA överallt nu mera å jag har inte heller kunnat hålla mig från att klicka hem lite smått och gott...nyaste tillskottet i garderoben är väskan och skorna nedan - man kan INTE få för många väskor eller skor...eller vad säger ni?
 
  (null)

 
Väskan hittade jag HÄR på 45% rea och skorna hittade jag HÄR även dom på 30% rea så jag har ju nästan tjänat pengar!! 
 
Happy happy!!
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Har ni det bra i sommarvärmen, det är galet hur varmt och härlgit det är...ja å detta med att ha en veckas semester hemma i storstan är ju UNDERBART!! Vi gör utflkter å hittar på massa roliga saker...i måndags var vi å körde en höghöjdsbana och åkte Zip-line mellan träden det kan ni läsa om HÄR, ja å det finns även en film från när vi susade fram mellan träden. Den hittar ni längst ner i det inlägget.
 
Igår så var vi inne på Skansen och tittade (och sjöng) på Allsången - så magiskt å somrigt härligt - ni får glutta på instagram å insta stories där det finnsl ite från kvällen (@angelicasvarld heter jag där) - lovar dock att det kommer upp bilder å så här också men inte just nu...för nu ska vi strax ta oss mot city igen! Vi ska ta en shoppingdag på stan och fylla på barnens garderober inför skolstarten...det behövdes både byxor, tröjor och ryggsäckar så mamman får ta med STORA plånboken tror jag...hej å hå! Ja å så har jag lovar fika på Mr Cake - det om något ser jag fram emot!
 
 
Hoppas ni får en fin dag så syns vi senare igen...ja å häng med på instagram så mycket som kommer upp där som inte kommer med här på bloggen - ni vill väl inte missa något!
 
 


#1 - iseedee

Attans de skorna finns inte kvar.. :( Jätte snygga var de i alla fall.

Härligt med en shopping dag. Hoppas att ni hittar mycket skoj.

Svar: Nä jag såg det nu...sorry!! Men så är det väl bra klipp tar slut fort! Ja vi hade en super dag å barnen hittade massa fint!
AngelicasVärld

#2 - Jossan

Vilka fynd! <3

Svar: Ja helt klart!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!