Matcha ALLTID fredagsbuketten med handväskan

inlägget innehåller annonslänkar
 
Fredagkväll här i vår lilla villa och vi har haft en så härlig och lugn dag...en tur iväg till ridbutiken för att fixa nya ridstövlar till Mikaela, hämta ut paket med Theodores nya hjälm till hans Amerikanska fotboll och sen så har jag varit iväg på både manikyr och pedikyr - lyx!! Så skönt! På det så har kylen fyllts med godsaker och den obligatoriska fredagsbuketten är inhandlad! 
 
Ja å att buketten ska matcha handväskan - ja det är ju sen gammalt!
 
 
 
 
Klänningen är en gammal sak från Henri Loyd som jag vann i en golftävling väskan handlade jag i våras å den älskar jag!  Liknadne väska finns HÄR dock ej i gult men i svart.
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja fredagkväll å nu står de vackra solrosorna på vardagsrummsbordet och sprider sin glans - tycker att dom är så enormt fina - sådär maffiga men ändå väldigt väldigt enkla - det gillas
 
 
Vasen solrosorna står i är från Ernst kollektion och den finns HÄR till pangpriset 258 kr - det är ju som hittat!!  Ja och bredvid vasen så står mina favvo ljusvaser Tokyo från Skruf i lilla och stora storleken dom liksom matchar vasen på ett sånt elegant och fint sätt - ja och sen så har jag ju en förklärlek till klarglas. 
 
 
 
Ja vänner, fredagkväll och här hemma ska det bjudas på baconlindad kyckling med en stor sallad och potatisklyfotor i ugn till det...sen så blir det nog film och mys i soffan med en stor skål linschips - jag ÄLSKAR dem! Speciellt i smaken Sourcream and onion - nom nom nom - så har ni inte provat dem ännu gört! Lovar att ni inte blir besvikna! 
 
Men vänner, jag lämnar er nu så syns vi imorgon igen! Då kör vi ytterligare en lat ledig dag - ja detta med semester är ju bra härligt! 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!