Hello weekend!!

Fredag, sista augusti och utan för så öser regnet ner...här inne så är det piffat med nya snittisar lite prydnadspumpor och härliga doftljus brinner - det är höst...å jag måste säga att jag gillart!
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
 
Då har vi fredagkväll och en hel härlig helg framför oss...känns skönt! Jag är lite trött och seg efter veckan så en helg är helt klart välkommen! Idag så blir det bara lite härligt soft häng hemma, god mat, gott i glaset och sen Kristallen på TV...en bra plan för kvällen! 
 
 
Det är ju bara så härligt med den där fredagsfeelingen...lugnet som infinner sig, att man får pusta ut bara softa i soffan och bara vara utan måsten - jag älskart. Fredag är den enda dagen då barnen inte har några aktivitetr som vi ska iväg på så det är kanske därför det känns lite extra skönt.
 
 
 
 
 
 
Vänner...sista augusti...jag kunde ju inte hålla mig så snittisarna går i höstfärger, lite prydnads pumpor har fått flytta in och jag bara läääängtar tills jag kan få börja elda i vår öppna spis igen...även om jag tokälskar sommaren, värmen och allt som det medför så är det lite små mysigt med höst, tända ljus och att få vara inne och mysa. Eller vad säger ni?
 
 
 
 
 
Nä vänner, nu ska jag logga ut, ta helg och njuta av att bara vara - vi syns som vanligt imorgon men nu får det räcka med soicala medier för idag!
 
Tjingeling så länge!
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!