Hej måndag och hej vardag

Godmorgon vänner, då har vi måndag och vardag igen då...måste erkänna att det var liiiite svårt att masa sig ur sängen idag. Även om vi varit duktiga på att försöka vända tillbaka klockan så känndes det lite små jobbigt när den hysteriskt började pipa vid 06:45 - hade gärna sovit en eller två timmar till!! 
 
 
Jaja, men det är ju vardag, tillbaka till jobb, rutiner och allt annat som hör vardagen till - även om morgonen känns lite lätt tung så är det iaf skönt med vardag igen. Idag väntar jobb sen blir det ett pass på gymmet och tidigt i säng - behöver komma i fas igen, komma in i vad jag mår bra av i "icke semester-mode" ja å det är jobb, träning, bra mat och sömn...så det är precis vad denna kropp ska få! 
 
Nedan har ni af denna "back to work pingla" i rea fyndade byxor från HM, enkel t-shirt och kavajen som matchar byxorna (även den från HM) - en enkel men snygg outfit som passar bra en sommar måndag. Ja å med en snyggare överdel så fungerar den även om man ska iväg på party! 
 
(null)

  (null)

 
Vänenr önskar er en fin dag så syns vi senare igen - nu mot kontoret och den gigantiska mailkorgen som helt garanterat väntar på mig!

#1 - Mirre - Sweetwords

Ja här var det samma läge i morse och ja nog var det lite tufft allt

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!