Godmorgon vänner!

Ja då har vi fredag och den sista rikitga semesterdagen, är ju ledig imorgon lördag och även söndag men idag är den sista arbetsdagen som är semester - känns faktiskt helt ok. Den här sista semester veckan då vi varit hemma har gett mig det där sista som jag behövt för att ladda batterierna inför hösten. Jag känner mig redo å det är sååå skönt. För denna hösten kommer vara tung å innehålla flera produktionssättningar i projekten jag driver å det kommer bli MASSOR att göra! 
 
Idag ställde jag klockan på 8 för att komma att vända rätt dygnet lite innan det ska jobbas - så här ligger jag nu i sängen och sippar kaffeoch bara är - en bra start å dagen! 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Idag så vaknade vi upp till ett grått molntäcke över storstaden och med den värme och sol som varit så känns de faktiskt ganska skönt. Idag ska vi iväg å handla nya ridstövlar till Mikaela som helt klart behöver nya till ridningen sen så ska jag försöka komma iväg å fixa mina naglar så jag är redo för veckan som kommer...ja å så ska kylen fyllas inför helgen och de obligatoriska fredagssnittisarna ska handlaas - annars så har vi inga speicella planer mer än att bara njuta å vara lediga. 
 
 
Känns som om det kan bli en härlig dag!
#1 - Rebecca Adnell

Hoppas du får en bra sista semesterhelg! Kram ♥

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!