Godmorgon måndag!

Ja här hemma sover fortfarande de sommarlovslediga tonåringarna…detta trots att klockan strax passerar 10. Jag tror att alla tre har varit inne i någon växt-fas för det har ätits och sovits något kopiöst denna sommar…som om det inte finns något stopp på antal timmar man kan sova eller hur många lass av middagen man kan äta – jag klagar inte. Så nöjd att dom äter trots värmen, ja å sova – det gör ju tonåringar…jag med för den delen!

 

(null)
 

 

Todeloo vänner

 

Ja här sitter jag på altanen sippar kaffe, äter en god kesobowl, bläddrar i ett magasin och bara njuter av att få vara ledig…känns ganska fantastiskt att ha gjort några dagar på kontoret, smygstartat lite men att sen få gå tillbaka och vara lite mer ledig…LOVELY!

  (null)

 

Idag har vi inga speciella planer för dagen…det blir till att ta dagen som den kommer blir säkert en tur till stranden för lite bad med picknick och sen ikväll så har Theodore träning med sitt lag, höstens säsong drar igång nu å första matchen är redan till helgen. 

 

Så, ja det blir nog min/vår dag…

 

Vänner vad ska ni hitta på idag? Är ni kvar i semesterbubblan eller är ni tillbaka i verkligheten? Berätta gärna det är sååå kul att höra vad ni har för er ute i stugorna!

 
#1 - Camilla Persson

Vilken mysig start på dagen, själv så jobbar man men enbart en tre dagars vecka då en minisemester väntar i helgen 😌

Svar: Men det låter ju inte helt fel...en mjukstart! Så skönt!
AngelicasVärld

#2 - iseedee

Bad och picknick låter trevligt. :)

Svar: Jo det var planen men istället blev det äventyrsbana på höghöjd och zip-line mellan trätopparna!! kolla bloggen så får du se! såå kul!!
AngelicasVärld

#3 - Evelina

Här är vi också lediga ett tag till...så skönt!! Sena kvällar, lång sovmorgon och lite oplanerade dagar, precis som det ska va.

Svar: Härligt! Hoppas ni njuter lika mycket som vi!
AngelicasVärld

#4 - Sarah

Så mysigt me bad o picknick :)

Svar: Jo det var planen men istället blev det äventyrsbana på höghöjd och zip-line mellan trätopparna!! kolla bloggen så får du se! såå kul!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!