Ett litet todeloo

 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
 
Lördagkväll och planen var en lugn dag idag men vi har varit igång non-stop! Full fart från arla morgon tills nu när jag ligger här i soffan med laptopen på magen och skriver till er medans maken är i full gång med att fixa smarrig middag till oss - idag får vi svamprisotto med god torskfile - nom nom nom!
 
 
 
 
 
Hur som helst, även om det varit en dag som bestått av MASSA att göra (titta gärna in på instagram så får ni se vad jag pysslat med) så har det varit en skön lördag! Älskar lata lediga dagar även om de fylls med massor att göra - att checka ut från kontroet å få vara är bara bra härligt! 
 
Imorgon så hade vi tänkt att spela lite golf men som det ser ut med väder prognosen nu så ska det bli regn heeeeeela dagen å så kul är det inte. Så vi får se vad det blir istälelt...säkert gymmet å lite fix hemma - är lite sugen på att baka så jag kanske ska ta och fortsätta att ta vara på äpplena på vårt lilla äppelträd...jaja vi får se vad det blir - nu ska det dock bli middag. Maken ropar frånköket att middagen är klar så jag måste ta och masa mig upp! 
 
Önskar er en fin kväll!
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!