Ett litet fika tips

Torsdag och full fart mot helgen och jag tänkte bjuda er på ett litet tips till helgens fika...varför inte göra en smaskig äppelkaka!! Det är ju bara så gott OCH enkelt å det gillas!
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
 
Här om helgen så plockade jag av lite smaskiga äpplen och rörde ihop en god äppelkaka - sååå gott!! Att få äta egna äpplen är ju bara så gott och våra äpplen på vårt lilla träd är sådär söta och goda att jag vill ta vara på vart enda litet ett av äpplena! Jag gör äppelmos i mängder, gör egen färskpressad jos i vår centrifug och gör MASSOR med olika äppelpajer - alla äpplen ska ju användas!
 
 
 
 
 
Äppelkakan jag gjorde var på en sockerkaka som kryddades till med kanel och kardemumma, sen så stoppade jag ner fint skurna äppelskivor runt om i kakan som sen gräddades i ugnen och serverades med massa god vanilj visp - så gott och så enkelt!! 
 
 
 
 
 
 
 
Ja så där har ni helgens tips på en härlig fika stund - mums mums! Nu är det dock Torsdag så jag ska ta å och bege mig mot kontoret! Önskar er en fin dag så syns vi senare igen! 
 
#1 - maria

Funderar pa om jag ska ocksa kora pa en san. Tack for tipset! :D

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!