En härlig sommardag

Igår så åkte vi iväg ut till Nynäshamn och strosade nere vid hamnen...vi tittade på båtar, åt god mat på hamncafét och bara njöt. En så härlig dag! Tänk att vi har detta underbara ställe bara en kort bilfärd bort men ändå tar oss dit allt för sällan - man blir bra hemmablind ibland!
 
 
Vid kajen så ligger flera små restauranger eller hamncafén på rad i små vackra röda stugor och vi slog oss ner på en favvo restaurang och beställde in lite smarrig lunch. Jag och Tomas delade på Moules frittes och räkor - sååå gott! Det där med att sitta och små plocka mat och doppa i god aioli - det gillas!! Killarna åt smaskig halloumi burgare medans Mikaela fick in en Cesar sallad som såg såååå god ut! 
 
 
 
 
Efter lunchen så strosade vi vidare på kajen tittade på båtar och bara pratade...tänk va mysigt det är nu när barnen är större och man kan prata på ett annat sätt, diskutera livet på ett mer "på riktigt sätt" - älskar det! Ja å våra tre...så förnuftiga alla tre, fina och så omtänksamma - det värmer på riktigt i mammahjärtat när vi umgås. Vi har alltid så kul tillsammans även om det bara är över en lunch och titta på båtar så blir det roligt på något sätt.
 
 
 
 
 
 
En fantastiskt härlig dag...men från det ena till det andra. Idag väntas fotbollsläger för Lilleman med sitt lag, det är träning från kl 9 till kl 15, Theodore har träning med sitt lag från kl 9 till kl 12 så det är bara för mig och Tomas att leka taxi idag...men det är väl det som är härligt med livet - alla dess nyanser. Jag älskart i alla fall!
#1 - AnbaSmyckeform

Vilken härlig utflykt! Så kul att få följa med på den genom dina fina bilder :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!