En fredag med stickat, skinnkjol och sneakers

Fredag, regn i luften och ruggigare väder…då rockar man en höst outfit med stickat, skinkjol och sneakers – en toppen outfit om du frågar mig. Snyggt, klassiskt och väldigt bekvämt!

 

(null)

 

 

 

Todeloo vänner! 

 

FREDAG – känns riktigt skönt måste jag säga! 

 

Denna vecka har gått i ett hiskeligt tempo och vardagen med aktiviteter, skola och allt annat kom och svepte in som en stormvind – nu är det höst och vardag och med det ett jäkla vardagspusslande! På det så är det sista augusti idag och med ens så är hösten här på riktigt... Jag tycker att det nyss var maj månad och man gick och hoppades på att värmen som var inte skulle ta slut, att sommaren inte bara skulle vara i maj...att vi skulle få lite sommar värme när vi hade semester...jag och så sa det POFF så var sommaren och semestern över och nu så går vi imorgon in i september - GALET!

 

Anyway - Fredagmorgon och jag ska ta mig mot kontoret, har lite möten som ska avverkas, ett härligt fredagsfika med fina kollegor men sen så blir det att plocka upp lite nya snittblomor, en flaska vin å åka hem å ta helg - men innan jag får ta helg så är det jobb som gäller så nu är det mot kontoret som gäller! 

 

 

 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!