En dag på stan med mitt Crew

Idag hade vi en mysig dag på stan...jag och mitt lilla crew på tre tonåringar...eller jag och två tonåringar å en 12 och ett halft åring som om 6 månader blir 13 år. När hände detta...när blev våra barn så här stora!!! GALET!!
 
 
 
 
 
Anyway - vi började dagen med att ta bilen in till Scandic Hilton där vi parkerade i deras garage och sen strosade genomstan...drack goda juicer från Joe and the juice, shoppade och njöt av underbara vackra stockholm. Jag hade ingen kamera med mig utan det är iphone bilder som ni får nöja er med idag - hoppas det är ok!
 
 
 
På Joe and the juice så valde jag en juice som hette Iron man och smakade jordgubb, kiwi och äpple - så goood!!!
 
 
 
Ja å så blev det en massa strosande och shoppande innan vi gick upp mot Rådmansgatan och checkade in på Roy Fares ställe Mr Cake och mumsade smaskiga bakverk - detta är ett UNDERBART ställe som ni bara måste besöka när ni är i Stockholm. Allt var sådär överdådigt och super smarrigt...ja å ska man hit så behöver man definitivt inte äta lunch innan - man blir mätt, det lovar jag! Vi köpte iaf in fyra olika mumsigheter som vi delade och smakade av varandra å allt smakade himmelskt!
 
 
 
 
 
Efter Mr Cake så blev de lite mer shopping å barnen kom hem med T-shirts från Hollister, tröjor/hoodies från Levis, lite smått å gott från HM och Olliwer hittade den där ryggsäcken han spanat på ett tag...så efter många timmar av strosande och shoppande så vände vi sen hemåt. Barnen var supernöjda å så glada å mamman lika så även om hon inte köpt något åt sig själv...
 
 
 
Nu är det dock kväll å vi har fått super smarriga burgare som Tomas fixat i magen så nu blir det massa goda linschips (har ni inte smakat dem så har ni misst nått) å sen Armageddon på tvn. Vi håller på att gå igenom massa "gamla godingar" med barnen å vi har sett Nycklen till firihet, Independence day, alla die hard filmerna å nu så blir det Armageddon!! 
 
Vänner önskar er en fin kväll så syns vi imorgon igen! 
 
 
#1 - iseedee

Vilken god fika, de tårtbitarna ser väldigt smarriga ut. Och juice är alltid gott, speciellt färskpressat. :D
Dina barn har dyr smak på kläder. :P

Svar: Ja fikan var såååå god!!!
Ja å ang kläder...där är dom väldigt bestämda alla tre - hellre få saker som dom verkligen vill ha än att handla i massor! Vilket iofs är bra!
KRAM
AngelicasVärld

#2 - Inredning och Guldkanter

Mysig dag ni verkar haft! Mina är svår att samla ihop nu förtiden och att få med dem på bild har blivit än svårare:) Kram Pernilla

Svar: Ja det är så härligt att få strosa med dessa tre på stan...shoppa lite å äta gott! Än så länge vill de hänga med sin mamma å det får man vara tacksam för!! KRAM
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!