Då kör vi måndag

Ja men då har vi måndag då å nu är det tillbaka till verkligheten på riktigt. Vi jobbade ju förra veckan medans barnen hade sommarlov men idag var det även dags för de tre trötta barnen att masa sig upp, göra sig redo för skolan och ta sig iväg mot vardagen igen!

 

 

 

 

Todeloo vänner

 

Ja då har vi vardag på riktigt nu då, höst terminen är igång och allt vad det innebär med skola, läxor, träningar och aktiviteter – jag måste säga att det är lite små skönt. Skönt att barnen är tillbaka i skola, skönt att få rutiner på mat, träning och aktiviteter. Vardag är inte så dåligt faktiskt.

 

Men hur ser då denna vecka ut?

 Jo men idag är det ju skolstart för barnen…ja och jobbveckan börjar för mig och Tomas. Sen så är jag inbokad på ett BodyPump pass idag och även ett likadant pass imorgon. På onsdag så drar Mikaelas ridning igång ja å Olliwer och Theodore har träning om vart annat hela veckan. Onsdag och Torsdag är jag borta på konferens med jobbet sen så har vi fredag och helg på ingång – då väntas lite golf för mig och Tomas och både Theodore och Olliwer har matcher…så ja, vardagen är här så nu kör vi igång denna hösttermin på riktigt!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!