Boosta kroppen inför hösten

Inlägget innehåller ett reklamsamarbete med TopFormula

 

Ja då är hösten på ingång och man känner redan att luften blivit krispigare och att solen inte riktigt värmer som den gjorde bara för några veckor sen. Hösten är helt klart här! Under hösten så behöver vi alla boosta oss lite extra, äta mer grönsaker, få i oss ordentligt med vatten och se till att vi får i oss D-vitamin i en ordentlig dos då solen inte ger oss vad vi behöver.

 

 

 

Todeloo vänner

 

Jag försöker äta nyttigt, få i mig allt jag kan behöva via maten men för att boosta kroppen ordentligt inför hösten och den mörkare tiden så äter jag lite extra vitaminer. Jag äter en multivitamin som ger mig allt vad jag egentligen behöver i vitaminväg, sen så äter jag även extra D-vitamin och det börjar jag med så fort det är skolstart. Detta för att bibehålla nivån av D-vitamin i kroppen, nivån som solen och värmen byggt upp…för ja, det kommer mörkare tider och snart så ser vi inte solen längre och då behöver vi det ”förråd” av vitaminer som vi byggt upp under sommaren. Sen så äter jag även extra C-vitamin ungefär varannan dag – detta för att jag tror och hoppas att det gör att basiluskerna håller sig borta.

Jag beställer alltid mina vitaminer och mineraler från Topformula som är ett svenskt bolag med en egen fabrik i Norrköping. Det känns tryggt att vitaminerna görs här i Sverige så de går under svenska regler och förordningar…man vill ju ha koll på vad det är man stoppar i sin kropp.  

 

Vänner äter ni kosttillskott som vitaminer eller mineraler, varför och vad i så fall – tror ni att de gör någon nytta?? Jag tror och tycker mig iaf känna att de gör nytta så de där tre pillrena äts regelbundet och har nu blivit en del av min dagliga rutin.

 

Men vänner - nu är det dags att packa...imorgon bär det iväg på konferens med jobbet och jag har INGEN aning om vad jag ska ha med sig!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!