Back to School

Inlägget innehåller annonslänkar
 
Tisdag morgon och idag så väntar en lugn dag hemma, vi ska ta å gå igenom barnens garderober, rensa, slänga, sälja å se vad som behöver kompletteras med inför skolstarten som sker om två veckor. 
 
Det är alltid samma visa varje skolstart, massor som behöver kompletteras med då dom dragit iväg under sommaren, det byxor som är för korta, t-shirts och tröjor som blivit för små och så ska nytt till idrotten (skor och kläder) inhandlas - ja och den obligatoriska nya skolväskan! 
 
Men idag blir det till att rensa och imorgon åker vi in till city för att strosa och shoppa! Detta nedan står på lilla sonens önskelista redan innan vi rensat! Skor, nya lurar, bra pennor å en rygga - ja å det ska vi väl kunna hitta!
 


1. Headset / 2. Pen / 3. Sneakers / 4. Backpack

#1 - Anneli

Vad är det för märke och modell på skorna? Hittar dom inte?

Svar: Dom ser ut att vara slut tyvärr!! Sorry!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!