Äventyrsbana på hög höjd!!

Idag har vi varit iväg å gjort något såååå roligt! Vi hör kört en höghöjdsbana! 
 
Det är en bana som är mellan 3-16 meter över marken å man går mellan träd och plattformar på rep, små stegar eller på svårare sätt, ja å på vissa sträckor så åker man zipline - det var så enormt kul! Vi åkte iväg hela familjen å klättrade uppe i träden i flera timmar! Det var både tufft, roligt och läskigt en utmaning helt klart! 
 
Ja är ser ni hur jäkla högt upp man var...där uppe mellan trätopparna har ni mig!! 
 
 
 
 
Men vi börjar från början...vid 12-tiden kom vi fram till Lida friluftsområde där denna högjöjds bana fanns, där fick man hjälp att ta på sele och sen fick man en säkerhetsgenomgång och sen var det bara att köra.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja å sen var det bara att ge sig ut i bland banorna. Det fanns någor för alla åldrar
 

Barn: För barn under 130 cm (från ca 4 år). Banorna ligger mellan 1-1.5 meter över marken indelade i tio olika utmaningar. Dessa banor är lätta och heter Älgen, Bävern och Fågeln.

Gröna banor: För vuxna och barn från ca 9 år (minst 130 cm utan vuxet sällskap) Banorna ligger mellan 2 - 2.8 m över marken, tio olika utmaningar. 

Blå bana: För vuxna och lite större barn (minst 150 cm). Banan ligger på en höjd mellan 4 - 6 m och består av nio utmaningar.

Röda banor: Utmanande bana för vuxna och våghalsiga och erfarna barn (minst 150 cm). Banorna ligger på en höjd mellan 4 - 9 m och består av tio utmaningar. 

Linbanor (Zip-line): Uppe bland trädtopparna går våra linbanor på en höjd mellan 4 - 11 m, indelat i sex utmaningar.

 

VI körde blå, båda röda banorna och alla Zip-line som fanns - sååå kul! Men vi började med blå å så blev det svårare och svårare (och roligare och roligare - ja häng med på denna bildbomb så får ni se!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi hade en sååå rolig dag!! Verkligen super - så är ni ute efter något annat att göra med barnen så rekomenderar jag helt klart denna bana -alla i familjen gav den tummen upp!! Vi kommer helt klart tillbaka!
 
 
 
 
Ja å det där med zip-line är ju lite svårt att få till på bild men kolla gärna in filmen nedan så får ni se lite mer av dagen i rörligt format! 
 
 
#1 - iseedee

Vad läskigt! Men spännande!

Svar: Ja men sååå kul!! Hoppas du kollade videon där ser man lite mer!
AngelicasVärld

#2 - Kamilla

SEr som ni varit på Lida uppe bland träden. Barnen har varit där med lagen och sina vänner. för mig räckte det att stå snällt på marken och fota.

Svar: YES det är precis där vi varit - så roligt! Hoppas du kollade videon!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!