Augusti och dags för kräftskiva

Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammans med PartyKungen

 

Ja då har vi idag första augusti och sommarens sista månad…galet vad fort allt gått! Känns som om det nyss var slutet av maj och vi såg förhoppningsfullt framåt sommaren. GALET!

 

Augusti betyder ju inte att sommaren är slut, än finns tid för sol, bad och härliga sommar dagar, ja å på det så är det ju snart dags för kräftskiva – hur kul!! Jag älskar kräftor i alla former och njuter till max när det är kräftskivedags!

 

 
 

Titta bara hur fint vi hade det ute på vår vackra paradisö förra augusti när vi mumsade kräftor ute på altanen.

 

Vi har ju varje år kräftskiva här hemma på vår gata i stan – det dukas upp långbord mellan husen och man tar med sig de kräftor man ska äta men resten av det som ska mumsas på delas upp bland alla som ska vara med. Så ett hus gör pajer medans ett annat hus blir ansvarig för kaffe och efterrätt, någon är ansvarig för dekorationer etc…ja och i år så är JAG ansvarig för dekorationer!! Jag kommer gå bananas – har hittat så mycket fint hos Party Kungen – dom har ett helt sortiment BARA för kräftskivor – HUR BRA!

 

 

 

Ute på Paradisön så behövs det inte så mycket mer än god mat när man mumsar kräftor men kräftskivan  här hemma på gatan kräver lite mer - det är ju massor av bord som ska sättas samman så en duk behövs, ja å kräfthattar är ju ett måste på det så tänker jag att girlanger och papperslyktor kommer behövas - allt det är ju lite MÅSTE om det ska bli en bra kräftskiva eller vad säger ni? Jag tänker iaf lägga en stor beställning på dekorationer till vår kräftskiva hos PartyKungen - gör det du med!

#1 - Simon G

Åh vilka fina och läskande bilder, tycker också om kräftskiva väldigt mycket! :)

Svar: TACK snälla...ja men visst är det härligt med kräfttider och kräftskiva!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!