Att äntligen tända ljus

Så blev det kväll, lite svalare och mörkare...ja å vi tänder MASSOR med ljus här hemma å njuter av att se lågorna fladdra...så vackert!!
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja jag måste erkänna att det är lite små härligt att ha lite höstfeeling på ingång - missförstå mig inte nu. Jag hade mer än gärna haft härlig sommar ett tag till men nu när det väl är lite mörkare och kallare om kvällarna å man gärna går in då är det bra härlgit att tända ljus, mysa ner sig i soffan å kura inne...känns som om det var länge sen.
 
Vi har haft en så härlig dag här hemma, fotboll för lilleman, ett tungt pass på gymmet å jag har redan nu ont i rumpa å ben...ja å värre kommer det bli!! Sen så har vi tagit det lugnt här hemma, ätit god grillmiddag å bara myst å haft lördag - så skönt med helg!! 
 
 
 
Med alla ljus tända här hemma så inser jag att jag M Å  S T E fylla på mitt förråd med doftljus...alla är så gott som slut å så kan vi ju INTE ha det - jag älskar ju doftljus och den lyxiga härliga känslan de skänker tillett hem - så ja - detta behöver fixas ASAP!! För ås här kan vi ju inte ha det!
 
 
 
 
Men vänner jag önskar er en härlig kväll - nu blir det "The Handmaids tale" marathon här hemma!
LOVELY!!
#1 - AyumuSWE

Jag tänder alltid ljus oavsett årstid. 🙂

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!