Vitsippan ute i backarna står...

Vitsippan är här å med det våren...HÄRLIGT!!
 
 
 
Jag har två stora buketter hemma...dom är ju bara så vackra å våriga! Älskar dem! Så fina, nätta å enkla...ja å det är ju som Ernst säger "i det enkla bor det vackra" - ett så fint talesätt!! 
 
 
 
Idag har jag haft en så härlig dag...började morgonen med god frukost, sen en timme yoga å väl hemma igen så blev det till att svida om till jobbarkläderna och bege sig ut i trädgården. Vi har en stor rabatt där stans största tuja växt...den skulle väck å en ny lite mer minimalistisk rabatt ska få ta plats så det var bara till att såga å sen börja gräva ur rabatten, Men GALET vad med rötter å annat ont som fanns där i...USCH!! Inte kul...tyvärr han jag inte riktigt klart så det är påt igen imorgon! Då ska resten bort å sen ska det planteras å fixas - det är ju det som är roligt! 
 
NU är det dock lördagkväll å en god middag med grillad lax, potatis å rotfrukter i ugn, smarrig sallad å goda såser är i magen så nu blir det film å soffmys - härligt! 
 
Önskar er en fin kväll så syns vi imorgon igen! 
#1 - Kamilla

Vilken underbar bukett du har där hemma.

Svar: ja vist var den fin...älskar denna fina lilla spröda blomma!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!