Vilken härlig dag...

Steg upp på morgonen
Innan din dag var riktigt vaken
Woowow vilken härlig dag
 
 
Ja dagen idag har varit lite som en Ted Gärdestad sång men med lite mer fix å trix än att springa naken på stranden å bada å så...Idag har vi fixat å trixat ute. Ni som hängt med på instastories (@angelicasvarld heter jag där) har ju sett att vi skruvat ihop sidebaords till uteköket, fått en ny dynbox på plats å att jag även tvättat av hela altanen - super tipset till er andra som ska tvätta altan är vanligt vatten och grön såpa -funkar så bra å är miljövänligt och bra! Det gillas!
 
Vår altan är nu så fin och ren å redo för nästa helg då jag hoppas att vi ska få ta fram alla utemöbler och njuta av lite sol och värme! 
 
 
 
Todeloo vänner! 
 
Ja idag har vi verkligen fått MASSA gjort här hemma...när man har hus och tomt så tar ju det där fixet ALDRIG slut...det finns alltid något att göra å idag så har det skruvats ihop två fina sideboards till vårt ute kök. Den nya grillen borde komma på plats till nästa helg å då blir det mer kopmplett. Sen så har vi ÄNTLIGEN hittat en så fin dynbox som vi satt samman och ställt på plats. Vi har ju ganska mycket dynor att förvara å utan dynbox så har dom ibland fått stått inne i ett hörn i vardagsrummet eller legat i en stor hög ute i garaget - ingen optimal lösning något av dem. Vi har letat i flera år efter en dynbox där alla våra kuddar får plats men inte hittat någon som fallti oss i smaken tills nu - denna blev perfekt! Så nöjd å glad! 
 
Ja å så har jag faktiskt tagit å tvättat av hela vår altan...skrubbat med naturborst, vatten å grönsåpa - så nu är den så ren å fin! Känns så härligt - nästa helg så ska vi bära ut alla utemöbler å jag längtar! Tänk snart så får jag sitta där i vår härliga lounge å bara njuta av sol å värme - längtar! 
 
 
 
Nu blir det dock att njuta av god middag, Tomas ska grilla lax å göra sallad å sen så blir det Mästarnas Mästare på Tv å landa inför en ny vecka! 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!