Vårkänslor

Inlägget innehåller annonslänkar

Under påskhelgen så har jag verkligen fått en släng av härliga vårkänslor! Att få vara ute, fixa i trädgården, städa undan, tömma gamla krukor och fixa får mig att vilja mer å mer å mer…det är som om att den här underbara tiden vi går till mötes spritter i hela mig.

 Längtar så tills vi kan ställa ut alla utemöbler, få plantera härliga nya växter, piffa med kuddar, belysning, ljus och blommor – åååå så härligt!

Så här härligt hade vi det i somras i loungen…ÄLSKART! 

 

 

Det är dock liite små nytt som jag är sugen att uppdatera vår uteplats med – lite nya krukor DESSA, ja å DENNA fina planeringslåda. Ja å så skulle loungen behöva nya kuddar, gillar verkligen DENNA och DENNA…ja å så ska en ny sittplats ordnas i ett av hörnen på altanen. Se framför mig DENNA snygga fåtölj med härliga kuddar i…ja ja…snart är vi där å får piffa men först ska altanen tvättas och oljas å det hoppa jag kunna hinna med i helgen som kommer – OM det är bra väder dvs.

 

NU är det dock tisdagkväll ett skönt bröst och armarpass är avklarat på gymmet tillsammans med bästa träningssällskapet Theodore - älskar att kunna gymma med barnen - såååå roligt! NU blir det soffan och lite soffmys innan sängen ropar! 

 

Önskar er en härlig dag så syns vi senare igen!

#1 - Camilla Persson

Åh vad mysigt det såg ut på bilden, ska själv flytta in i en nybyggd lägenhet nästa vecka och man hade ju gärna haft en sån där mysig altan att gå ut på i sommar :)

Svar: Ja det är verkligen en favvo hörna - älskar att hänga där ute under våren och sommaren! Så mysigt!
AngelicasVärld

#2 - Jennie

Så fin uteplats, det är mysigt med vår.

Svar: TACK snälla - ja det är ju underbart!!
AngelicasVärld

#3 - Rebecka Lindström

Den där myshörnan intill bergsväggen kan vara det härligaste jag sett!!

Svar: TACK, ja den är bra härlig! En favvo hörna på tomten!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!