Valborg och Vintern rasat ut

Vintern rasat ut bland våra fjällar

drivans blommor smälta ned och dö

Himlen ler i vårens ljusa kvällar

solen kysser liv i skog och sjö

Snart är sommarn här i purpurvågor

guldbelagda, azurskiftande

ligga ängarne i dagens lågor

och i lunden dansa källorne

 

Ja då var det Valborgsmässoafton – å med det så är våren här på riktigt! Nu är april-vädret över och vi går mot vår, värme och solsken – härligt!

 

 

Tittar in här en snabbis och önskar er en fin å härlig Valborg!!

 

Här hemma så blir det grillning med fina vänner/grannar - vi hänger hemma på vår altan idag, skippar eldandet å bara njuter av god mat å gott sällskap - så härligt å lätt. Vi brukar göra så att vi träffas hemma hos någon av oss, alla tar med sig det man ska äta å dricka så grillar vi tillsammans å äter gott å bara hänger - så mysigt, enkelt och kravlöst - det gillas! 

 

 
 
Nu är kuddar, plädar, goda snacks framtagna, ja å tjocktröjan och dunjackan...så nu är vi redo för våra fina grannar å vänner! HÄRLIGT! 
 
 
 
 
 
 
Ja å här har ni min fina grillmästare som idag bjuder på smarriga grillspett med massa gott...till det blir det en god sallad och zatsiki! MUMS! 
 
 
 
Nä vänner nu måste jag logga ur...grannarna är på ingång över gräsmattan! Önskar er alla en fin å härlig kväll så syns vi imorgon igen! 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!