Trött...

Torsdagkväll å jag är T R Ö T T !! 
 
Trött i kroppen efter alla pass på gymmet den senaste tiden, trött i huvudet efter långa möten och diskussioner på kontoret och trött som i att jag behöver sova trött...så ja allt som allt så har ni en trött bloggerska idag. 
 
P U S T 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja USCH vad jag känner mig seg och trött idag, det var som att efter gymmet idag så blev jag klubbad å bara såååå seg. Istället för att ge energi så drog de där 60 minuterna på löpbandet den sista energin ur mig...ja ja så kan det vara ibland. Kroppen reagerar olika på träning olika dagar, det kan bero på mat, sömn vart man är i månaden som kvinna å hur sinnesstämningen är. Jaja, ett pass blev det och nu så blir det vila, en stor kopp te i sängen och lite slö tittande på netflix till det innan john blund kommer - man måste lyssna på kroppen, ge den vad den behöver och ikväll så är det vila och inga måsten - så då får kroppen och sinnet just det! 
 
Önskar er en fin kväll så syns vi imorgon igen! 
#1 - Kamilla

Skönt att kunna slappa och ladda sina batterier när man känner sig helt slut.
Var rädd om dig.

Svar: Ja helt klart - tack snälla för omtanken! KRAM
AngelicasVärld

#2 - Angelica Wåhlin

Är också lite trött idag. Hoppas att du får ladda batterierna lite!

Svar: TACK snälla för omtanken!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!