Tack Mars - Välkommen April

Då vaknar vi upp till april...första april!! Galet vad tiden går fort...snart så står vi där och det är midsommar å vi har inte ens hunnit blinka! 
 
Men Mars - vilken fantastisk månad, vi har hunnit med så mycket - vi började ju mars i fjällen med skidsemester under sportlovet, sen så har det firats våffeldag, ätits goda middagar med vänner, jobbats en massa, tränats och nu så är vi i påskhelgen - tänk vad man kan hinna med på en månad!! 
 
Nu är det dock April, första April så vänner...var varsamma så ni inte blir lurade! Hur som helst...vi säger TACK till Mars månad och säger Välkommen till April - jag är helt övertygad om att du kommer bli en fantastisk månad! 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!