Säsongens första blommor och tips på krukor!

I helgen så kom de första blommorna på plats på altanen...en enkel plantering med ett litet olivträd och massa härlig lavendel. Så enkelt och så snyggt! Så nöjd, gillar det verkligen nu ska bara resten av krukorna fyllas med vackra blommor!
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja då var våren här på riktigt, när man börjar få fylla krukorna på altanen med fina blomster så är det ju bara så ååå härligt å då är verkligen våren på ingång på riktigt! Tyvärr så är det ju forfarande liiiite för kallt för att få alla blomster på plats så i helgen fick det räcka med att få olivträd å lite lavendel på plats. 
 
Men jag måste tipsa om krukorna ovan i betongimitation - de kommer i trepack och finns på jula för ynka 299 kr!! Ett kap! Så löp å köp!! Så fina och prisvärda!!
 
Jag plockade upp dessa tre pack första gången förra säsongen och har dem stående bakom vår lounge grupp...kanske inte ser så kul ut just nu men hortensian har knoppar och kommer om i år igen! Ja å de andra krukorna ska fyllas med andra härliga blomster - kommer bli så fint!!
 
 
 Ja så dagens tipps får helt klart bli dessa krukor - jag är så kär i dem! Gillar storleken och färgen - så fina!! Nu är det dags för mig att åka mot kontoret - onsdag och mitt i veckan! Nu kör vi!
 
Tjingeling så länge!
 
 
 


#1 - PIllan

Åh superfina! Behöver verkligen nya krukor och dessa var perfekta

Kram P

Svar: ja vist var de fina å till bra pris!! Det gillas!
AngelicasVärld

#2 - Carro

Å jag som har letat runt som en galning efter såna krukor på alla möjliga affärer. Tack så mycket för tipset visste inte att jula hade blir en sväng ditt på fredag

Svar: Men åh kul att du gillade tipset!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!