Ny grill å nytt till uteköket

Ihelgen så plockade vi ju fram alla utemöbler å gjorde vår på våra altaner - känns så mysigt! Det är som att nu är våren här, de där kvällarna på altanen, myset i solen och att få njuta av lite kvällssol - åååååå så härligt! Men vi plockade inte bara fram utemöblerna utan det har fått flytta in lite nytt!! 

Vår gamla gasolgrill hade gjort sitt så det blev till att fixa en ny, på det så köpte jag till två ”sideboards” som man kan ha som avställningsyta och förvara saker i/på när man grillar – tycker de blev riktigt bra! Tänk nu att det ska stå massor med härliga växter på altanen, ligga massa god mat och grönt framme – då kommer ju detta bli toppen! Eller vad säger ni? 

 

Vi invigde iaf härligheten med lite bubbel där i solen å på kvällen så tändes grillen och Tomas bjöd på så god grillmiddag! En så härlig kväll! 

 

 
 
 
 

Jag är så nöjd med denna setup - ett litet utekök å jag tror att det kommer bli så bra å att vi kommer grilla ännu mer nu (om det ens går)!

#1 - Elisabeth

Kan du inte visa bilder på trädgårsmöbler o sånt med, söker inspo på kuddar o styling utomhus! Gillar din stil.

Svar: Jo men det kanske jag kan ta å göra...känns så trist att fota nu bara innan alla blommor är på plats...får ju vänta ett tag med dem så det inte dör av kylan om nätterna. Men nått ska jag kanske få till - kanske till helgen om det blir fint väder!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!