Ni hänger väl med på Instagram!!

Det är ju inte bara här på bloggen som jag delar med mig av det ena och det andra - jag finns ju även på instagram - där finner ni mig under namnet @angelicasvarld - så in och följ!! 
 
I mitt vanliga flöde så dyker det upp lite blandat med biler både saker som syns här på bloggen men också lite annat  - MEN - på insta stories så delar jag med mig av MASSOR med annat!! Nedan ser ni ett axplock från den senaste veckan...
 
Ja vänner på insta stories så är det blande filmer från min vardag och bilder lite mer tagna "på språng" och i "nuet" - massa kul så in å häng med på insagram också så missar ni inget! 
 
 
 
@angelicasvarld
 
 
 
Vänner men torsdag morgon nu å det är dags att åka mot kontoret...har en dag med MASSOR av möten och ToDo's så det är bara att hoppa in i den lilla vita bilen och styra mot kontoret! Längtar redan till ikväll då jag och dottern ska köra rygg på gymmet - älskar att träna med barnen! så roligt!! 
 
MEn vänner - först jobb! 
 
Se you later...ja å glöm inte att titta in på instagram!! 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!