Namaste å lite nybakade frallor

Då var en god frukost i magen och jag ska bege mig iväg på ett härligt YinYoga pass – känns som en så bra start på denna dag – behöver hjälp i min Yoga för att komma vidare å lära mig att göra rätt så då får det bli yoga pass helt enkelt! Ja å de där kalljästa frallorna - såååå goda och enkla! 

 

 

 

Todeloo vänner!

 

I morse fick vi nybakade frallor till frukost - så gott!! Jag gjorde iordning deg, rullade ihop till 12 fina bullar  å la på en bakpappersklädd plåt å sen fick de stå i kylen över natten. Imorse så plockade jag bara ut dom, penslade med ägg, strödde över lite solrosfrön och skjutsade in dem i ugnen. Så medans jag plockade fram allt annat till frukost, kokade kaffe å fixade så gräddades frallorna färdiga i ugnen. Super smidigt å så gott! Är ni sugna på att göra dem själva så är det alla vår barfota man Ernst recept och det finns HÄR 

 

 
 
 
 

Men då är det dag för yoga för mig och Mikaela, Tomas ska be ge sig ut på en cykeltur å de Theodore hänger med till gymmet men kör själv istället för att hänga på å Yogar. Ja å Olliwer drar iväg till fotbollsplanen för att hänga med kompisar – så det är full fart i vår lilla villa denna lördag – måste säga att jag älskart! Så härligt att alla är aktiva å rör på sig – sen så är det ju en så bra start på helgen!

 

Vänner hur kickar ni igång denna härliga lördag? Vad gör ni? Vad har ni för planer för dagen? Berätta gärna det är så roligt när ni lämnar några rader!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!